Amazon US lanserer nye krav for knappebatteriprodukter

Nylig mottok Amazon-selgerens backend i USA Amazons overholdelseskrav for "Nye krav til forbrukerprodukter som inneholder knappbatterier eller myntbatterier", som trer i kraft umiddelbart.

1

Forbrukerprodukter som inneholder myntcellebatterier inkluderer, men er ikke begrenset til: kalkulatorer, kameraer, flammeløse stearinlys, glitrende klær, sko, feriedekorasjoner, nøkkelring-lommelykter, musikalske gratulasjonskort, fjernkontroller og klokker.

3

Nye krav til forbrukerprodukter som inneholder knappebatterier eller myntbatterier

2

Fra og med i dag, hvis du selger forbrukerprodukter som inneholder knappcelle- eller hardcellebatterier, må du oppgi følgende dokumentasjon for å sikre samsvar
Samsvarssertifikat fra et IS0 17025 akkreditert laboratorium som viser samsvar med Underwriters Laboratories 4200A (UL4200A) standarder
Generelt samsvarssertifikat som viser samsvar med UL4200A-standarder
Tidligere gjaldt Resichs lov kun for selve knappe- eller myntbatterier. Av sikkerhetsmessige årsaker gjelder nå loven både for disse batteriene og alle forbruksvarer som inneholder disse batteriene.
Hvis gyldig samsvarsdokumentasjon ikke er oppgitt, vil elementet ikke vises.
For mer informasjon, inkludert hvilke batterier som er berørt av denne policyen, gå til Mynt- og myntbatterier og produkter som inneholder disse batteriene.
Amazon-produktoverholdelseskrav - Mynt- og myntbatterier og produkter som inneholder disse batteriene
Knappebatterier og myntbatterier som denne policyen gjelder for
Denne retningslinjen gjelder for oblate, runde, uavhengige knapp- og myntbatterier i ett stykke som vanligvis er 5 til 25 mm i diameter og 1 til 6 mm høye, samt forbrukerprodukter som inneholder knapp- eller myntbatterier.
Knappe- og myntbatterier selges enkeltvis og kan brukes i en rekke forbruksvarer og husholdningsartikler. Myntceller drives vanligvis av alkalisk luft, sølvoksid eller sinkluft og har en lav spenningsvurdering (vanligvis 1 til 5 volt). Myntbatterier drives av litium, har en nominell spenning på 3 volt, og er generelt større i diameter enn myntceller.
Amazon mynt- og myntbatteripolicy

vare Forskrifter, standarder og krav
Knapp- og myntceller Alt av følgende:

16 CFR Part 1700.15 (Standard for gassbestandig emballasje); og

16 CFR Part 1700.20 (Spesielle pakningstestingsprosedyrer); og

ANSI C18.3M (sikkerhetsstandard for bærbare litium-primærbatterier)

Amazon krever at alle mynt- og myntceller testes og overholder følgende forskrifter, standarder og krav:

Amazons retningslinjer for forbrukerprodukter som inneholder knapp- eller myntbatterier
Amazon krever at alle forbrukerprodukter som inneholder knapp- eller myntbatterier som dekkes av 16 CFR Part 1263 testes og overholder følgende forskrifter, standarder og krav.

Forbrukerprodukter som inneholder myntcellebatterier inkluderer, men er ikke begrenset til: kalkulatorer, kameraer, flammeløse stearinlys, glitrende klær, sko, feriedekorasjoner, nøkkelring-lommelykter, musikalske gratulasjonskort, fjernkontroller og klokker.

vare Forskrifter, standarder og krav
Forbrukerprodukter som inneholder knappebatterier eller myntbatterier Alt av følgende:

16 CFR Part 1263—Sikkerhetsstandard for knapp- eller myntceller og forbrukerprodukter som inneholder slike batterier

ANSI/UL 4200 A (varesikkerhetsstandard inkludert knapp- eller knappcellebatterier)

nødvendig informasjon

Du må ha denne informasjonen, og vi vil be deg om å sende den inn, så vi anbefaler at du oppbevarer denne informasjonen på et lett tilgjengelig sted.
● Produktets modellnummer må vises på produktdetaljsiden for knappebatterier og myntbatterier, samt forbrukerprodukter som inneholder knappebatterier eller myntbatterier.
● Produktsikkerhetsinstruksjoner og brukermanualer for knappebatterier, myntbatterier og forbrukerprodukter som inneholder knappebatterier eller myntbatterier
● Generelt samsvarssertifikat: Dette dokumentet må angi samsvar medUL 4200Aog demonstrere samsvar med kravene i UL 4200A basert på testresultater
● Testet av et ISO 17025 akkreditert laboratorium og bekreftet i samsvar med kravene i UL 4200A, som er vedtatt av 16 CFR Part 1263 (knapp- eller myntbatterier og forbruksvarer som inneholder slike batterier)
Inspeksjonsrapporter må inneholde bilder av produktet for å bevise at det inspiserte produktet er det samme som produktet publisert på produktdetaljsiden
● Produktbilder som viser samsvar med følgende krav:
Krav til virusresistent emballasje (16 CFR Part 1700.15)
Krav til advarselsetiketterklæring (Public Law 117-171)
Sikkerhetsstandarder for myntceller eller myntceller og forbrukerprodukter som inneholder slike batterier (16 CFR Part 1263)


Innleggstid: 30. april 2024

Be om en prøverapport

Legg igjen søknaden din for å motta en rapport.