Fa'asoa fa'amatalaga ile tusipasi WERCS mo fefa'ataua'iga i fafo i fafo i le Iunaite Setete: O le a le uiga o le tusipasi a le WERCS, le fa'agasologa o le resitalaina ma pepa mana'omia mo oloa e ulufale atu i le supamaketi WERCSmart i le Iunaite Setete.

1、O le a le uiga ole tusipasi a le WERCS?

O le WERCSmart o se fa'atonuga mo le puipuiga o le sapalai sapalai ua fuafuaina ma atiae e le kamupani WERCS i le Iunaite Setete, e fa'atatau i faleoloa tetele ma feololo. E mafai ona ausia le tuʻufaʻatasia ma le lelei o le pulega o se fesoʻotaʻiga faʻatau oloa ma oloa; Fa'atino su'esu'ega mo le saogalemu i le fa'amoemoe ma oloa o lo'o iai mo le su'esu'eina faigofie.

O le resitalaina o Wercs o se faiga e iloilo ai oloa. Wercs lava ia ose kamupani fa'amaumauga. Ole Wal Mart, TESCO Group ma isi supamaketi tetele ua galulue fa'atasi ma ia. O le fa'amoemoe o le mana'omia lea o fa'atau oloa i luga e tu'uina atu a latou fa'amatalaga o oloa i totonu o le faiga mo le iloiloga e le faiga, ina ia mafai ai e lalo ifo ona malamalama i fa'amatalaga o lamatiaga i se taimi talafeagai.

WERCS tusipasi o sefa'ailoga oloae mafai ai e oloa ona ulufale i supamaketi tetele ma faleoloa i atunuu e pei o le Iunaite Setete ma Kanata.

O lona uiga, WERCS ose kamupani fa'amaumauga. Ole taimi nei ole Wal Mart, TESCO Group ma isi supamaketi tetele ua galulue fa'atasi ma le WERCS e mana'omia ai le au fa'atau oloa i luga e tu'uina atu a latou fa'amatalaga o oloa i le faiga, lea o le a iloiloina e le faiga ina ia mafai ai e le pito i lalo ona malamalama i fa'amatalaga o lamatiaga i se taimi talafeagai. Ose ta'ita'i fa'asoa i le lalolagi atoa o faiga fa'ameamea lanu meamata ma polokalama fa'akomepiuta e feso'ota'i ma tulafono fa'a-kemikolo. O le pusa software o lo'o tu'uina mai e iai sona sao taua i le fesoasoani i tagata fa'atau e fa'atautaia fa'amatalaga o oloa ma fa'asalalau atu fa'amatalaga o lamatiaga.

2、Suiga ile faiga ole resitalaina ole WERCSmart e mana'omia mo oloa e ulufale i supamaketi a Amerika

Suiga ile faiga ole resitalaina ole WERCSmart e mana'omia mo oloa e ulufale i supamaketi a Amerika

resitara fa'agaioia e ala i le WERCSmart o ni oloa fa'avae. O le mea e leaga ai, talu ai o le filifiliga 3rd party formula o le lisi muamua lea i lalo o filifiliga resitala, o le tele o tagata faʻatau na tuʻuina atu faʻamatalaga resitala e le o se oloa.

Faatasi ai ma lenei faʻasalalauga, o le Formulated Productoption o le a siitia i le pito i luga o le lisi, faʻamautinoa o le tele o resitala e faʻatulaga lelei mai le amataga.

Fa'asilasilaga o le Fa'ailoga Fa'ailoga

O tagata fa'atau o lo'o taumafai e tu'uina atu se resitala o lo'o i ai i se faleoloa fou, po'o le taumafai e fa'afou UPCs i luga o se resitala o lo'o iai, e ono fa'afeiloa'i le auto-recertification.

O lenei vaega na tu'uina i totonu o le WERCSmart ia Aperila 2015 i le amataga ma o le fa'amoemoe o lenei fa'aaliga o le fa'amautinoaina o lo'o fa'atumauina ma o lo'o iai nei fa'amaumauga.

Pe a faʻamalosia le faʻamaonia o le auto-recertification, e maua e tagata faʻatau se feʻau pop-up e faʻamatalaina ai le tele o faʻamaoniga e ono tupu, ma i le pito i lalo o lenei feʻau o loʻo iai faʻamatalaga auiliili pe aisea e manaʻomia ai le faʻafouina o le resitalaina. O lenei faʻamatalaga patino o loʻo i lalo o le "ErrorReport" ulutala i totonu o le pop-up.

O le pop-up mo le auto-recertification ua toe faʻaleleia ina ia mautinoa o le Lipoti Sese o le faʻamatalaga muamua lea e tuʻuina atu i le tagata faʻatau. O le faʻamatalaga o le auto-recertification o le a mulimuli i faʻamatalaga sese.

Fuafua ma Fa'aputuga- Microbeads
*Auto-Recert Alert*
*Fa'amaumauga*
Ona o le Microbead faʻamatalaga o loʻo aoina i luga o ituaiga o oloa faʻapitoa, e pei o le Soifua Maloloina & Matagofie poʻo le faʻamamaina o oloa resitalaina, o le a faʻaalia le faʻamaoniaina o le taʻavale i le tele o le resitalaina o oloa.

Tele nu'u, itumalo, ma isi itumalo fa'atonutonu ua latou fa'atūina tulafono fa'aoloa fa'ameamea. O le mea lea, e mana'omia e le au fa'atau/tagata e mauaina ni vaega e ono fa'atau atu pe leai.

I luga o le fua fa'atatau, mo ituaiga fa'amaumauga o oloa fa'apitoa, fesili microbead o le a fesiligia nei ma e mana'omia e taliina.

Afai e tupu le tusi-autometi i luga o lau oloa (silasila i le faʻamatalaga muamua e uiga i le auto-recertification), e tatau ona e faʻagasolo lenei faʻafouga ma tuʻuina atu mo le toe iloiloga.

Faamauina o vailaau e tineia ai manu faalafua

Pepa Tusia (SDS) – E tatau ona fa'auma

Afai o se resitala o lo'o i ai fa'amatalaga fa'ato'aga e iai se SDS na tusia e ala i le WERCSmart, o le pepa e tatau ona fa'amaonia pe fa'asa'o a'o le'i agavaa le fa'amaumauga o le resitalaina mo le toe teuteuga.

Fa'amatalaga Fa'amauina a le Setete

O lo'o fa'apipi'i iai se vaega fa'aulufale mai, o le a tu'u sa'o atu ai le fa'amaumauga a le Setete ma le EPA mai se 'upega tafa'ilagi a le EPA i lou resitala i le WERCSmart. O le a le toe mana'omia e le au fa'atau ona tu'uina ma le lima nei aso; po'o le tausiaina, ae mafai ona na'o le fa'aulufale mai o fa'amatalaga fa'apogai pe a mana'omia. AI meafaigaluega o le a faʻaleleia le lelei o galuega, mae le mafai ona iloa AI'au'aunaga e mafai ona fa'aleleia atili le lelei o meafaigaluega AI.

Fa'amatalaga Fa'amauina a le Setete

Taimi meli: Aukuso-16-2024

Talosaga mo se Lipoti Faataitai

Tuu lau talosaga e maua ai se lipoti.