Tulafono faatonutonu fou mo fefaʻatauaʻiga i fafo ia Iuni, faʻafouina tulafono faʻaulufale mai ma faʻatau atu oloa i le tele o atunuu

2

Talu ai nei, e tele tulafono fou o fefa'ataua'iga mai fafo ua fa'atinoina i totonu o le atunu'u ma fa'avaomalo.Cambodia, Initonesia, Initia, Iuni a Europa, Amerika, Atenitina, Pasila, Iran ma isi atunuu ua latou tuʻuina atu faʻasaina fefaʻatauaʻiga poʻo suiga faʻatapulaʻaina o fefaʻatauaiga.

1.Amata mai Iuni 1st, pisinisi e mafai ona resitala saʻo mo fefaʻatauaʻiga i fafo i le faletupe o fefaʻatauaiga i fafo
2. Fa'amaumauga a Saina o le Fa'aulufaleina atu o Vailaau Mata'utia i Atunu'u Fa'apitoa (Fa'aitulagi) fa'aopoopoina 24 ituaiga fou.
3. Ua toe fa'aopopoina le faiga fa'avae mo visa saoloto a Saina mo atunu'u e 12 se'ia o'o i le fa'ai'uga o le 2025
4. O le oloa fa'ato'a mae'a o le kelu u pa'u povi fa'aaogaina mo le fa'againa o mea'ai fagafao i Cambodia ua fa'amaonia mo le auina atu i Saina.
5. O le Serbian Li Zigan ua faʻatagaina e faʻatau atu i Saina
6. Fa'amalie e Initonesia tulafono fa'aulufale mai mo oloa fa'aeletoroni, seevae, ma 'ie
7. Ua fa'amatu'u atu e Initia fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga mo le saogalemu o meata'alo
8. O lo'o fa'alauiloa e Filipaina le tele o ta'avale eletise e maua ai fa'amanuiaga e leai se tau
9. Filipaina fa'amalosia le su'esu'eina o le logo a le PS/ICC
10. E mafai e Cambodia ona fa'atapulaaina le fa'aulufaleina mai o ta'avale a tagata matutua
11. Iraki fa'atinofa'ailoga fou mana'omiamo oloa i totonu
12. Fa'amalieina e Atenitina le fa'atonuga fa'aleaganu'u i oloa fa'aulufale mai, seevae ma isi oloa
13. Fa'atonu le fa'aaofia o 301 Fa'asologa o Oloa Lisi mai le US 301 Su'esu'ega i Saina
14. Ua fuafua Sri Lanka e aveese le tapu o le aumaia o taavale
15. Kolomupia fa'afou tulafono fa'ale-aganu'u
16. Fa'alauiloa e Pasila se fa'amatalaga fou o tulafono fa'avae tusi lesona mo oloa fa'aulufale mai
17. O Iran o le a faʻaaogaina tulaga faʻa-Europa i totonu o fale gaosi oloa
18. Ua amata e Kolomupia ni su'esu'ega e tetee atu ai i le lafoa'iina e faasaga i u'amea uamea ma alumini ua ufiufi i totonu o Saina.
19.Ua fa'afou e le EU tulafono faatonutonu mo le saogalemu o meataalo
20. Ua fa'amaonia aloaia e le EU le Tulafono Fa'amatalaga Fa'amatalaga
21. Ua fa'amatu'u atu e le Iunaite Setete tulaga fa'asao mo le puipuiga o le malosi mo oloa fa'a'aisa eseese

1

Amata mai ia Iuni 1, e mafai ona lesitala sa'o pisinisi mo fefa'ataua'iga i fafo i le lisi o fefa'ataua'iga a le faletupe

Ua tuʻuina atu e le Pulega a le Setete o Fefaʻatauaʻiga a le Atunuʻu le "Faasilasilaga o le Pulega a le Setete o Fefaʻatauaiga i Fafo i luga o le Faʻaleleia atili o le Pulega o Fefaʻatauaʻiga Fefaʻatauaʻiga Pisinisi i Fafo" (Hui Fa [2024] Nu. 11), lea e faalēaogāina ai le manaʻoga mo lala taʻitasi o le Setete. Pulega o Fetufaaiga i Fafo e faʻamaonia le resitalaina o le "Lisi o Fefaʻatauaʻiga o Fefaʻatauaʻiga o Tupe Maua ma Tupe Faʻaalu Atinaʻe", ae faʻatautaia saʻo le resitalaina o le lisi i faletupe i totonu o le atunuʻu.
O le Fa'amaumauga a Saina o le La'uina atu o Vailaau Mata'utia i Atunu'u Fa'apitoa (Fa'aitulagi) ua fa'aopoopoina 24 ituaiga fou.
Ina ia faʻaleleia atili le faʻaleleia o le faʻatau atu o vailaʻau faʻaola, e tusa ai ma Tulafono Faʻatonu mo le Faʻatauina atu o Vailaau Faʻataʻitaʻi i Atunuʻu Faʻapitoa (Itulagi), le Matagaluega o Pisinisi, le Matagaluega o le Puipuiga a le Malo, le Matagaluega o Faalavelave Tutupu Faafuasei, le General. Pulega o Tiute, ma le National Medical Products Administration ua filifili e fetuunai le Catalog of Precursor Chemicals Exported to Specific Countries (Regions), faaopoopo 24 ituaiga e pei ole hydrobromic acid.
O le Fa'asologa o Fa'amatalaga o Vailaau Mata'utia Fa'atau Atu i Atunu'u Fa'apitoa (Fa'aitulagi) o le a fa'amanaia ia Me 1, 2024. Mai le aso o le fa'atinoga o lenei fa'aaliga, o i latou e fa'atau atu vaila'au o lo'o lisiina i le Annex Catalog i Myanmar, Laos, ma Afghanistan e tatau ona fa'aaoga. mo se laisene e tusa ai ma Tulafono Faatonutonu le Tumau mo le Lafoa'iina o Vailaau Mata'utia i Atunu'u Fa'apitoa (Itulagi), ma auina atu i isi atunu'u (itulagi) e aunoa ma le mana'omia o se laisene.

Saini e Saina ma Venesuela le Maliega i luga o le Faalauiloaina o le Mutuale ma le Puipuiga o Tupe Teufaafaigaluega

I le aso 22 o Me, na sainia ai e Wang Shouwen, le Faʻasalalauga Fefaʻatauaʻiga Faʻavaomalo ma le Sui Minisita o le Matagaluega o Pisinisi a Saina, ma Rodriguez, le Sui Peresetene ma le Minisita o le Tamaoaiga, Tupe, ma Fefaʻatauaʻiga i fafo o Venesuela, sainia le Maliega i le va o le Malo o Tagata. Malo o Saina ma le Malo o Bolivarian Republic o Venesuela i luga o le Mutual Promotion and Protection of Investment e fai ma sui o latou malo i le laumua o Caracas.O lenei maliliega o le a atili faʻalauteleina ma puipuia ai le fefaʻatauaʻiga i le va o atunuʻu e lua, sili atu le puipuia o aia tatau ma mea e fiafia i ai tagata uma e lua, ma faʻaleleia atili ai a latou atinaʻe tau tamaoaiga ma agafesootai.

O le tulafono a Saina e leai se visa mo atunuu e 12 ua faʻaopopoina seia oʻo i le faaiuga o le 2025

Mo le faʻalauteleina o fefaʻatauaʻiga o tagata faigaluega i le va o Saina ma atunuu i fafo, ua filifili Saina e faʻalautele le faiga faʻavae visa saoloto i atunuu e 12 e aofia ai Farani, Siamani, Italia, Netherlands, Sepania, Meleisia, Suitiselani, Aialani, Hanikeri, Austria, Peleseuma, ma Luxembourg seia oʻo. Tesema 31, 2025. O tagata ta'ito'atasi o lo'o umia tusi folau masani mai atunu'u o lo'o ta'ua i luga o lo'o o mai i Saina mo pisinisi, turisi, asiasi aiga ma uo, ma femalagaiga mo le sili atu i le 15 aso e agava'a mo le ulufale fua e aunoa ma se visa.

Kampuchea fagafao mea'ai mea'ai pa'u povi lamu kelu oloa fa'ato'a mae'a fa'amaonia mo le auina atu i Saina

I le aso 13 o Me, na tuʻuina atu ai e le Pulega Lautele a le Ofisa o Tiute le Faʻaaliga Numera 58 o le 2024 (Faʻaaliga i luga o le Quarantine ma Tulaga Manaoga mo le Faʻaulufaleina o Kampuchea Pet Food Processing Cowhide Bite Glue Semi oloa), faʻatagaina le faʻaulufaleina mai o Kampuchea Pet Food Processing Cowhide Bite Glue Semi oloa lea. ausia manaoga talafeagai.

O Li Zigan o Serbia ua faʻamaonia e auina atu i Saina

I le aso 11 o Me, na tuʻuina atu ai e le Pulega Lautele a le Ofisa o Tiute le Faʻasalalauga Numera 57 o le 2024 (Faʻaaliga i luga o le Asiasiga ma Manaoga Faʻasao mo le Faʻasalalauina o Plum Serbian i Saina), faʻatagaina le faʻaulufaleina mai o le Serbian Plum e fetaui ma manaʻoga talafeagai mai le 11th agai i luma.

Ua fa'amalieina e Initonesia tulafono fa'aulufale mai mo oloa fa'aeletoroni, seevae, ma 'ie

E le'i leva ona toe teuteu e Initonesia se tulafono mai fafo e fa'atatau i le fa'afitauli o le faitau afe o container o lo'o pa'ulia i ona uafu ona o tapula'a o fefa'ataua'iga.I le taimi muamua, o nisi kamupani na faitio e uiga i le faʻalavelaveina o galuega ona o nei tapulaʻa.

Na faalauiloa e le Minisita o le Tamaoaiga a Initonesia Airlangga Hartarto i se feiloaiga ma tusitala i le Aso Faraile na tea nei, o le tele o oloa, e aofia ai mea teuteu, ato, ma valve, o le a le toe manaʻomia ni pemita mai fafo e ulufale atu ai i maketi Initonesia.Na fa'aopoopo mai fo'i e ui ina mana'omia pea laisene fa'aulufale mai oloa fa'aeletoroni, ae o le a le toe mana'omia laisene fa'atekonolosi.O oloa e pei o u’amea ma ie o le a mana’omia pea laisene mai fafo, ae ua folafola e le malo o le a vave ona fa’agasolo le tu’uina atu o ia laisene.

Ua fa'amatu'u atu e Initia ni fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga mo le saogalemu o meata'alo

I le aso 7 o Me, 2024, e tusa ai ma Knindia, ina ia faʻaleleia tulaga saogalemu mo meataalo i le maketi a Initia, na tuʻuina atu talu ai nei e le Bureau of Standards of India (BIS) se faʻataʻitaʻiga o tulaga saogalemu meataalo ma talosagaina manatu ma fautuaga mai paaga e pei o fa'apolofesa ma fa'apolofesa meata'alo a'o le'i o'o i le aso 2 o Iulai.
O le igoa o lenei tulaga o le "Saogalemu Meataalo Vaega 12: Vaega o le Saogalemu e fesoʻotaʻi ma Meatotino Faʻainisinia ma Faʻaletino - Faʻatusatusa i le ISO 8124-1, EN 71-1, ma le ASTM F963", EN 71-1 ma le ASTM F963), ia fa'amautinoa le tausisia o fa'asalalauga fa'ava-o-malo mo le saogalemu e pei ona fa'amaoti mai ile ISO 8124-1, EN 71-1, ma le ASTM F963.

O lo'o fa'alauiloa e Filipaina le tele o ta'avale eletise e maua ai fa'amanuiaga e leai se tau

E tusa ai ma lipoti a le aufaasālalau a Filipaina i le aso 17 o Me, ua faʻamaonia e le Philippine National Economic and Development Bureau le faʻalauteleina o le tau o le tau i lalo o le Poloaiga Faʻatonu Nu. 12 (EO12), ma e oʻo atu i le 2028, o le tele o taavale eletise, e aofia ai uila afi ma uila, o le a fiafia i le zero. fa'amanuiaga tau totogi.
O le EO12, lea e fa'amanaia ia Fepuari 2023, o le a fa'aitiitia ai tau fa'aulufale mai i nisi o ta'avale eletise ma a latou vaega mai le 5% i le 30% i le zero mo se vaitaimi e lima tausaga.
Na taʻua e le Faʻatonu o le Ofisa o le Tamaoaiga ma Atinaʻe a Filipaina, Asenio Balisakan, o le EO12 o loʻo faʻamoemoe e faʻaosofia le maketi o taavale eletise i totonu o le atunuʻu, lagolago le suiga i tekinolosi faʻafouina, faʻaitiitia le faʻalagolago o faiga felauaiga i suauʻu, ma faʻaitiitia le kasa oona mai fafo. feoaiga i auala.

Filipaina fa'amalosia le su'esu'eina o le logo a le PS/ICC

O le Matagaluega o Fefa'ataua'iga ma Alamanuia a Filipaina (DTI) ua fa'atuputeleina ana taumafaiga fa'atonutonu i luga o fa'asalalauga e-fefa'ataua'iga ma su'esu'eina ma le toto'a le tausisia o oloa.O oloa fa'atau uma i luga ole laiga e tatau ona fa'aalia manino le fa'ailoga PS/ICC ile itulau fa'amatalaga ata, a leai o le a latou feagai ma le fa'amama.

E mafai e Cambodia ona fa'atapulaaina le fa'aulufaleina mai o ta'avale a tagata matutua

Ina ia mafai ona faʻamalosia le au taʻavale e fesuiaʻi i taʻavale eletise, ua faʻamalosia le malo o Cambodia e toe iloilo le faiga faʻavae o le faʻatagaina o le faʻaulufaleina mai o taʻavale eletise eletise.E talitonu le Faletupe o le Lalolagi, o le faʻalagolago naʻo le malo o Cambodia i le tau o oloa faʻaulufale mai e le mafai ona faʻaleleia ai le "tauva" o taavale eletise fou.“Atonu e mana’omia e le malo Cambodia ona toe fetu’una’i tulafono o lo’o i ai nei mo le fa’aulufaleina mai o ta’avale ma fa’atapula’aina tausaga o ta’avale fa’aulufale mai”.

Ua fa'atinoina e Iraki mana'oga fou e fa'ailoga mo oloa i totonu

Talu ai nei, o le Central Organization for Standardization and Quality Control (COSQC) i Iraq ua faʻatinoina ni manaʻoga fou mo le faʻailogaina o oloa e ulufale atu i le maketi a Iraqi.
E tatau ona fa'aoga igoa Alapi: Amata mai ia Me 14, 2024, o oloa uma e fa'atau atu i Iraq e tatau ona fa'aoga igoa Arapi, pe fa'aoga na'o pe fa'atasi ma le Igilisi.
Fa'atatau i ituaiga oloa uma: O lenei mana'oga e aofia uma ai oloa o lo'o taumafai e ulufale i le maketi a Iraqi, tusa lava po'o le a le vaega o oloa.
Fa'atinoga fa'asolosolo: O tulafono fa'ailoga fou e fa'atatau i toe teuteuga o tulaga fa'ale-nu'u ma falegaosimea, fa'amatalaga falesuesue, ma tulafono fa'atekinisi na tu'uina atu a'o lumana'i Me 21, 2023.

Ua fa'amalieina e Atenitina le fa'atonuga o le fa'aulufale mai o ie, seevae ma isi oloa

E tusa ai ma le nusipepa a Atenitina Financial Times, ua filifili le malo o Atenitina e faʻamalieina le puleaina o le 36% o oloa faʻaulufale mai ma oloa.I le taimi muamua, o oloa o loʻo taʻua i luga e tatau ona faʻamaonia e ala i le "lanu mumu" faʻatasi ai ma le maualuga maualuga o le faʻatonutonuina o aganuʻu i Atenitina (lea e manaʻomia le faʻamaonia pe o mea faʻasalalau e fetaui ma oloa faʻaulufale mai).
E tusa ai ma iugafono 154/2024 ma le 112/2024 lomia i le kaseti aloaʻia, o le malo "e tuusaunoaina oloa e manaʻomia ai le tele o asiasiga a le aganuʻu mai le faʻatagaina o le vaʻavaʻa mumu e ala i le tuʻuina atu o faʻamaumauga ma le vaʻavaʻaiga faaletino o oloa faaulufale mai."Ua faailoa mai e talafou o lenei fuataga e matua faaitiitia ai le tau o felauaiga o pusa ma taamilosaga o le tilivaina, ma faaitiitia ai le tau o oloa faaulufale mai mo kamupani Atenitina.

Fautuaina le Fa'aaofia o le Lisi o Oloa Fa'asologa e 301 mai le US 301 Su'esu'ega i Saina

I le aso 22 o Me, na tuuina atu ai e le Ofisa o le Sui o Fefa'ataua'iga a le Iunaite Setete se fa'asilasilaga e fa'ailoa ai le le aofia ai o oloa fa'ainisinia e 312 fa'atasi ai ma le 8-numera o lafoga lafoga ma 19 oloa mai le la ma le 10 numera o oloa mai le lisi o lo'o iai nei e 301, fa'atasi ai ma le vaitaimi fa'ate'a ua fuafuaina e fa'aaoga. seia oo ia Me 31, 2025.

Ua fuafua Sri Lanka e aveese le tapu o taavale mai fafo

O le Sunday Times a Sri Lanka talu ai nei na lipotia ai e faapea o le komiti a le Matagaluega o Tupe a Sri Lanka ua fautuaina e aveese le faasaina o le aumaia o taavale afi.Afai e talia e le malo lea talosaga, o le a fa’atinoina i le amataga o le tausaga fou.Ua lipotia mai e faapea, afai e aveese le faasaina o taavale mai fafo, e ono maua e Sri Lanka se lafoga faaletausaga o le 340 piliona rupees (e tutusa ma le 1.13 piliona tala Amerika), lea o le a fesoasoani e ausia sini o tupe maua i le lotoifale.

Kolomupia fa'afouina tulafono fa'ale-aganu'u

I le aso 22 o Me, na tuʻuina atu aloaia ai e le malo Colombian le Decree Nu. 0659, faʻafouina Tulafono Faʻatonu a le Tiute a Colombia, e faʻatatau i le faʻaitiitia o taimi ma tau mo le kiliaina o oloa, faʻamalosia faiga faʻasaga i faʻatau, ma faʻaleleia le faʻatonutonuina o tuaoi.
O le tulafono fou o loʻo faʻamaonia ai le faʻatagaina muamua o le taʻutinoga, ma o le tele o oloa o loʻo oʻo mai e tatau ona muaʻi faʻaalia, lea o le a sili atu ai le lelei ma le lelei o le pulega filifilia ma le kiliaina;Ua mae'a ona fa'atūina faiga fa'apitoa mo fa'ata'ita'iga filifilia, lea o le a fa'aitiitia ai le fegasoloa'i o tagata faigaluega a le Ofisa o Tiute ma fa'avavevave ai le asiasiga ma le tu'uina atu o oloa;
E mafai ona totogi tiute o le Ofisa o Tiute pe a uma ona filifilia ma asiasia taualumaga, lea e faafaigofie ai pisinisi ma faapuupuu le taimi e nofo ai oloa i totonu o le faleteuoloa;Fa'atuina se "pisinisi fa'alavelave fa'afuase'i", lea e fa'atatau i tulaga fa'apitoa e pei o le fa'atosina i le mea e taunu'u mai ai oloa, fa'aletonu lautele, po'o fa'alavelave fa'alenatura.I ia tulaga, e mafai ona faia asiasiga i totonu o faleteuoloa poʻo nofoaga faʻapipiʻi seia toe faʻaleleia tulaga masani.

Ua fa'alauiloa e Pasila se fa'amatalaga fou o tulafono o le amataga o tusi lesona mo oloa fa'aulufale mai

Talu ai nei, na tu'uina mai ai e le Matagaluega o Alamanuia ma Fefa'ataua'iga a Pasila se fa'amatalaga fou o tulafono fa'avae tusi lesona e fa'atatau i oloa fa'aulufale mai i lalo o va'aiga tau fefa'ataua'iga eseese.O lenei tusi lesona o loʻo tuʻuina atu ai tulafono faʻapitoa i le amataga ma le togafitiga o oloa, e faʻamoemoe e faʻaleleia le manino ma le faʻafaigofieina o tulafono tau fefaʻatauaʻiga faavaomalo.

O Iran o le a faʻaaogaina tulaga faʻa-Europa i totonu o fale gaosi oloa

Na lipotia talu ai nei e le Iran's Student News Agency e faapea o le Iranian Ministry of Industry, Mining and Trade ua taʻua o Iran o loʻo faʻaogaina nei tulaga faʻapitoa i totonu o fale gaosi oloa, ae amata i lenei tausaga, o le a faʻaaogaina e Iran tulaga faʻa-Europa, aemaise lava igoa faʻaaogaina o le malosi.

Ua fa'alauiloa e Kolomupia su'esu'ega e tetee atu ai i le lafoa'iina i luga o u'amea uamea ma alumini ua fa'apipi'iina pepa i Saina

Talu ai nei, na tuʻuina atu ai e le Matagaluega o Fefaʻatauaʻiga, Alamanuia ma Turisi a Kolomupia se faʻasalalauga aloaʻia i le kaseti aloaʻia, faʻalauiloa se suʻesuʻega e tetee atu ai i le lafoaia o mea i le uʻamea ma le alumini zinc alofi pepa ma coils e afua mai Saina.O le fa'aaliga o le a fa'aolaina mai le aso talu ona fa'asalalau.

Ua fa'afou e le EU tulafono faatonutonu mo le saogalemu o meataalo

I le aso 15 o Me, 2024, na talia ai e le Fono a Europa se tulaga i le faʻafouina o tulafono faatonutonu mo le saogalemu o meataalo e puipuia ai tamaiti mai lamatiaga e fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o meataalo.O tulafono faatonutonu mo le saogalemu o meataalo a le EU ua avea ma se tasi o mea sili ona mamafa i le lalolagi, ma o le tulafono fou e faʻamoemoe e faʻamalosia le puipuiga o vailaʻau faʻaleagaina (e pei o endocrine disruptors) ma faʻamalosia le faʻamalosia o tulafono e ala i tusi folau oloa numera fou.
O le talosaga a le Komisi Europa o loʻo faʻalauiloaina Digital Product Passports (DPP), lea o le a aofia ai faʻamatalaga e uiga i le saogalemu meataalo, ina ia mafai ai e pulega faʻatonutonu tuaoi ona faʻaogaina le IT fou e suʻe tusi folau numera uma.Afai ei ai ni aʻafiaga fou e le o faʻamaonia i le tusitusiga o loʻo i ai nei i le lumanaʻi, o le a mafai e le komiti ona faʻafouina le tulafono faatonutonu ma faʻatonu le aveeseina o nisi meataalo mai le maketi.
E le gata i lea, o le tulaga o le Fono a Europa o loʻo faʻamalamalamaina ai foi manaʻoga mo le laʻititi laʻititi, vaʻaia, ma le mafai ona faitau o faʻamatalaga lapatai, ina ia mafai ai ona iloa e tagata lautele.E tusa ai ma mea manogi faʻamaʻi, o le faʻatagaina o feutagaiga ua faʻafouina tulafono faʻapitoa mo le faʻaogaina o mea manogi i meataalo (e aofia ai le faʻasaina o le faʻaaogaina ma le loto i ai o mea manogi i meataalo), faʻapea foʻi ma le faʻailogaina o nisi o mea manogi.

Ua fa'amaonia aloaia e le EU le Tulafono Fa'amatalaga Fa'amatalaga

I le aso 21 o Me i le taimi faʻapitonuʻu, na faʻamaonia aloaia ai e le Fono a Europa le Tulafono Faʻamatalaga Faʻamatalaga, o le tulafono muamua lea a le lalolagi i le atamai faʻapitoa (AI).Na faʻatulagaina e le Komisi Europa le Tulafono Faʻamatalaga Faʻamatalaga i le 2021 ma le faʻamoemoe o le puipuia o tagatanuu mai lamatiaga o lenei tekonolosi faʻalauiloa.

O le Iunaite Setete o loʻo tuʻuina atu tulaga puipuia o le malosi mo oloa faʻaaisa eseese

I le aso 8 o Me, 2024, na faʻasalalau ai e le Ofisa o Malosiaga Faʻafouina ma Malosiaga Faʻafouina (Matagaluega o Malosiaga) a le US Department of Energy e ala i le WTO o loʻo fuafua e faʻasalalau le fuafuaga faʻasaoina o le malosi o loʻo i ai nei: tulaga puipuia o le malosi mo oloa faʻaaisa eseese.O lenei maliliega e faʻatatau i le puipuia o amioga taufaasese, puipuia o tagata faʻatau, ma puipuia le siosiomaga.
O oloa fa'a'aisa o lo'o aofia i lenei fa'asalalauga e aofia ai pusaaisa, pusaaisa, ma isi mea fa'aaisa po'o mea fa'aisa (eletise po'o isi ituaiga), pamu vevela;O ona vaega (e le aofia ai le ea malulu i lalo ole aitema 8415) (HS code: 8418);Puipuiga o le siosiomaga (ICS code: 13.020);Fa'asao malosi lautele (ICS code: 27.015);Meafaigaluega fa'a'aisa a aiga (ICS code: 97.040.30);Mea fa'atau pusaaisa fa'atau (ICS code: 97.130.20).
E tusa ai ma le toe teuteuga o le Malosiaga Faiga Faavae ma Puipuiga Tulafono (EPCA), ua faʻamautuina tulaga o le puipuiga o le malosi mo oloa eseese faʻatau ma nisi mea faʻapisinisi ma fale gaosi oloa (e aofia ai oloa faʻaaisa eseese, MREFs).I le fa'aaliga lea o le fa'atonuga fa'atonutonu, na fa'atūina ai e le Matagaluega o Malosiaga (DOE) tulaga tutusa fou a le MREFs e fa'asaoina ai le malosi e pei ona fa'amaoti mai i tulafono fa'ai'u tu'usa'o a le Feterale Register i le aso 7 o Me, 2024.
Afai e maua e le DOE ni fa'amatalaga le lelei ma fa'amautu e mafai e ia fa'amatalaga ona maua ai se fa'avae talafeagai mo le fa'aleaogaina o le tulafono fa'ai'u tu'usa'o, o le a tu'uina atu e le DOE se fa'aaliga fa'aleaogaina ma fa'aauau pea ona fa'amalosia lea tulafono fa'atonu.


Taimi meli: Iuni-12-2024

Talosaga mo se Lipoti Faataitai

Tuu lau talosaga e maua ai se lipoti.