Fa'ata'ita'iga ma metotia o su'ega pani e le pipii

1

O le ulo nonstick e faasino i se ulo e le pipii i lalo ole ulo pe a kuka. O lona vaega autu o le u'amea, ma o le mafuaaga e le pipii ai ipu e le pipii ona o loʻo i ai se vaega o le ufiufi e taʻua o le "Teflon" i le pito i lalo o le ulo. O lenei vailaʻau o se faaupuga lautele mo resini o loʻo i ai le fluorine, e aofia ai mea faʻapipiʻi e pei o le polytetrafluoroethylene ma le perfluoroethylene propylene, o loʻo i ai tulaga lelei e pei o le maualuga o le vevela, maualalo le vevela, ma le mautu o vailaʻau. Pe a kuka i se apa e le o ni laau, e le faigofie ona mu, faigofie ma faigofie ona fufulu, ma e tutusa lelei le vevela ma faʻaitiitia le suauʻu suauʻu aʻo kuka.

La'asaga e iloa ai le apa e le pipii:
Fa'apa fa'apalapala pito i lalo, apa sima e le pipii, apa u'amea, apa uamea e le pipii, apa alumini, ma isi.

ulo e le pipiimea su'ega:
Suʻega faʻapipiʻi, suʻega lelei, suʻega faʻainisinia, suʻega vailaʻau faʻaleagaina, suʻesuʻeina o femalagaiga, ma isi.

apa e le pipiiauala e iloa ai:
1. Siaki le tulaga lelei o le pito i luga ole apa e le pipii. E tatau ona i ai se lanu tutusa, luster, ma leai se mea e fa'aalia.
2. Siaki pe o lo'o fa'aauau pea le ufiufi, o lona uiga e leai ni palapala e pei o ta'e o lo'o iai.
3. Ave'ese lemu le ufiufi pito o le apa e le pipii i ou fao, ma e le tatau ona i ai se poloka poloka e pa'u ese, e ta'u mai ai le pipii lelei i le va o le ufiufi ma le mea'ai.
4. Liligi ni nai mataua vai i totonu o se apa e le pipii. Afai e mafai ona tafe le matāua o le vai e pei o ni pulu i luga o lau lotus ma e leai ni fa'ailoga vai pe a uma ona tafe, o lona uiga o se apa moni e le pipii. A le o lea, o se apa e le o ni laau pepelo e fai i isi mea.

2

apa e le pipiitulaga faataitai:

3T/ZZB 0097-2016 Alumini ma Aluminum Alloy e le fa'apipi'i ulo
GB/T 32388-2015 Alumini ma Aluminum Alloy Non stick ulo
2SN/T 2257-2015 Su'esu'eina ole Perfluorooctanoic Acid (PFOA) ile Polytetrafluoroethylene Meafaitino ma Fa'a'u'u Utu e le pipi'i ile Gas Chromatography Mass Spectrometry.
4T/ZZB 1105-2019 Super La'ei fa'asa'o alumini ma alumini fa'amea fa'amea e le fa'apipi'i ulo.


Taimi meli: Sep-06-2024

Talosaga mo se Lipoti Faataitai

Tuu lau talosaga e maua ai se lipoti.