Ua faalauiloa mai e le Pulega Aoao a le Ofisa o Tiute ni aiaiga fou i le taimi faatapulaa mo le totogiina o tiute o oloa faaulufale mai ma oloa auina atu i fafo.

oloa

Talu ai nei, na tuʻuina atu ai e le Pulega Lautele a le Ofisa o Tiute le faʻasalalauga Nu. 61 o le 2022, faʻamaonia le taimi faʻatapulaʻa mo le totogiina o lafoga faʻaulufale mai ma fafo. O le mataupu e mana'omia ai tagata fai lafoga e totogi lafoga e tusa ai ma le tulafono i totonu o le 15 aso mai le aso na tu'uina atu ai le fa'aaliga o le totogiina o lafoga; Afai e talia le faiga o le aoina o lafoga, e tatau i le tagata fai lafoga ona totogi le lafoga e tusa ai ma le tulafono i totonu o le 15 aso mai le aso na tuʻuina atu ai le faʻaaliga o le totogiina o lafoga lafoga poʻo le iʻuga o le aso faigaluega lona lima o le masina a sau. I le tulaga o le le totogiina o tiute i totonu o le taimi faatapulaaina ua taua i luga, e tatau i le tiute, mai le aso e muta ai le taimi faatapulaa mo le totogiina i le aso e totogi ai tiute, e tatau ona tuuina atu se totogi faaopoopo o le 0.05% o tiute ua tuai. i aso taitasi.

E mafai ona tuusaunoa pisinisi mai faasalaga tau pulega pe afai latou te faailoa atu ni soliga tau lafoga

E tusa ai ma le Faasilasilaga Nu. 54 o le Pulega Lautele a le Ofisa o Tiute i le 2022, o loʻo i ai aiaiga manino i le taulimaina o soliga o tulafono faʻale-aganuʻu (lea e taʻua mulimuli ane o "soliga e fesoʻotaʻi ma lafoga") e faʻaulufale mai ma auina atu i fafo pisinisi ma iunite o loʻo faʻaalia i luma o le e iloa e le aganu'u ma fa'asa'o i se taimi talafeagai e pei ona mana'omia e le aganu'u. Faatasi ai ma i latou, pisinisi faaulufale mai ma auina atu i fafo ma iunite e ofo atu e faailoa atu i le Ofisa o Tiute i totonu o le ono masina mai le aso na tulai mai ai ni soliga o lafoga, poo le faailoa atu ma le loto malie i le Ofisa o Tiute i totonu o le tausaga e tasi pe a uma le ono masina mai le aso na tulai mai ai lafoga. soliga, pe afai o le aofaʻi o lafoga e leʻi totogia poʻo le itiiti ifo o le totogi e itiiti ifo i le 30% o le lafoga e tatau ona totogi, pe afai o le aofaʻi o lafoga e leʻi totogiina pe itiiti ifo le totogi e itiiti ifo i le 1 miliona yuan, e le tatau ona noatia. i faasalaga tau pulega.

https://mp.weixin.qq.com/s/RbqeSXfPt4LkTqqukQhZuQ

E tu'uina atu e Guangdong fesoasoani tau tupe mo le saogalemu lautele i atina'e laiti ma laiti

Guangdong Province talu ai nei na tuʻuina atu ai le faʻaaliga i luga o le faʻatinoina o fesoasoani tau inisiua agafesootai mo pisinisi laiti ma le maualalo o tupe maua, lea e faʻamaoti mai ai o pisinisi laiti ma maualalo tupe maua o loʻo resitalaina i le Guangdong Province ma ua uma ona totogiina le inisiua tuai mo tagata faigaluega atinaʻe mo le sili atu. nai lo le 6 masina (e aofia ai le 6 masina, o le vaitaimi mai ia Aperila 2021 ia Mati 2022) e mafai ona maua fesoasoani i le 5% o le inisiua matua matutua (e le aofia ai saofaga a le tagata lava ia) totogi moni e pisinisi, O aiga taʻitasi e le tatau ona sili atu i le 50000 yuan, ma o le faiga faavae e aoga seia oo ia Novema 30, 2022.

http://hrss.gd.gov.cn/gkmlpt/content/3/3938/post_3938629.html#4033

Na fa'aopoopoina e le Ofisa o Tiute ni faiga fa'afaigofie e 6 mo atina'e fa'ailoga maualuluga a le AEO

Na tuʻuina atu e le Pulega Lautele a le Ofisa o Tiute se faʻaaliga, e filifili ai e faʻatino faiga faʻafaigofie e ono mo atinaʻe faʻamaonia maualuga i luga o le faʻavae o faiga faʻavae muamua, aemaise lava e aofia ai: tuʻuina atu le faʻamuamua i suʻesuʻega falesuesue, faʻataʻitaʻiina faiga faʻalavelave faʻalavelave, faʻamalieina le vaavaaia o fefaʻatauaʻiga, faʻamaonia galuega faʻamaonia. , ave le fa'amuamua i asiasiga o uafu, ma ave le fa'amuamua i asiasiga a le lotoifale.

O le taimi e fa'amau ai ma tu'ufua o va'a fa'ava-o-malo i le uafu e ulufale ai e tatau ona fa'apu'upu'u ile 7 aso

E tusa ai ma le faʻaaliga i le fetuunaiga o galuega puipuia ma le faʻatonutonuina o faʻamaʻi o vaʻa i luga o auala faavaomalo i auala i totonu o le atunuʻu, o le taimi e faʻamau ai ma tuʻueseese i le uafu e ulufale ai vaʻa faavaomalo e faʻafeiloaʻi i auala i totonu o le atunuʻu e tatau ona fetuunai mai le 14 aso i le 7 aso talu ona taunuʻu. i le taulaga i totonu o le atunuu.

O fa'alapotopotoga a Aferika i Sasa'e latou te fa'atinoina le 35% o tau masani mai fafo

Talu mai Iulai 1, o atunuu e fitu o Aferika i Sasaʻe, e pei o Kenya, Uganda, Tanzania, Burundi, Rwanda, South Sudan ma le Democratic Republic of Congo, ua faʻatinoina aloaia le faʻaiuga o le fa 35% masani masani i fafo (CET). ). O oloa ua fuafuaina e aofia ai e aofia ai oloa susu, oloa aano o manufasi, Cereals, suauu taumafa, meainu ma le ava malosi, suka ma suamalie, fualaau aina, nati, kofe, lauti, fugalaau, mea manogi, meafale oloa paʻu, ie ie, lavalava, oloa uʻamea ma oloa keramika.

Ua toe fa'aititia e Dafei uta i le sami

Dafei talu ai nei na tuʻuina atu se isi faʻasalalauga, fai mai o le a faʻaitiitia ai le uta ma faʻalauteleina le lautele o le talosaga. O faiga fa'apitoa e aofia ai: ◆ mo oloa uma na fa'aulufale mai mai Asia e tagata fa'atau Farani uma, o le uta i le 40 futu container o le a fa'aitiitia i le 750 Euro; ◆ mo oloa uma ua fuafua mo Farani i atunuu i fafo, o le tau o uta i le 40 futu container o le a faaitiitia i le 750 Euro; ◆ faiga fou e auina atu i fafo: mo Farani uma e auina atu i fafo, o le tau o uta o pusa taʻi 40 futu uma o le a faʻaititia i le 100 euros.

Avanoa o le talosaga: tagata faʻatau uma i Farani, e aofia ai vaega tetele, pisinisi laiti ma feololo ma pisinisi laiti. Fai mai le kamupani o nei faiga o lona uiga o tau o uta na faʻaititia e tusa ma le 25%. O nei faiga fa'aitiitiga o le a fa'amanaia i le aso 1 o Aukuso ma tumau mo le tausaga e tasi.

Kenya fa'atulafonoina fa'aulufale mai tusipasi

Mai ia Iulai 1, 2022, soʻo se oloa e faaulufale mai i Kenya, e tusa lava po o le a le aia tatau tau meatotino, e tatau ona faila i le Kenya anti counterfeiting authority (ACA), a leai e mafai ona faoa pe faʻaumatia. E tusa lava po o le a le amataga o oloa, e tatau i pisinisi uma ona faila aia tatau tau meatotino a le ituaiga oloa faaulufale mai. O oloa e le'i mae'a ma mea mata e leai ni fa'ailoga e mafai ona tuusaunoa. O tagata solitulafono o le a avea ma solitulafono ma e mafai ona sala tupe ma falepuipui mo le 15 tausaga.

Belarus na aofia ai le RMB i le ato tupe a le faletupe tutotonu

Talu mai Iulai 15, o le Faletupe Tutotonu o Belarus ua aofia ai le RMB i lana ato tupe. O le mamafa o le RMB i lana ato tupe o le a 10%, o le mamafa o le Ruble Rusia o le a 50%, ma le mamafa o le US dollar ma le euro o le 30% ma le 10% i le faasologa.

Fa'atonuina o tiute fa'asao ile u'amea puipui puipui ole ili Huadian

E tusa ai ma le fesoʻotaʻiga o faʻamatalaga tau fefaʻatauaʻiga a Saina, na faʻasalalau e le Matagaluega o gaosiga ma le atinaʻe o Atenitina i le aso 4 o Iulai na filifili ai e faʻatumauina tiute e tetee atu i le lafoaʻiina i luga o uʻamea puipui puipui eletise e afua mai i Saina Mainland ma Taiwan, Saina e faʻavae i luga ole FOB. Faatasi ai ma i latou, o le fua faatatau o lafoga talafeagai i Saina Mainland e 79%, ma le fua faatatau o lafoga talafeagai i Taiwan, Saina e 31%. O le oloa o loʻo aʻafia ai o se uʻamea puipui puipui uʻamea ma le lautele e sili atu i le 400mm, lea e faʻaaogaina mo tagata faʻapipiʻi i totonu o afi. O faiga e tatau ona amata mai i le aso na fa'asalalauina ai le fa'aaliga ma e tatau ona aoga mo le lima tausaga.

Ua faia e Morocco ni tiute e tetee i le lafoa'i i luga o kapeta lalaga a Saina ma isi ie ufiufi fola.

O le Matagaluega o Alamanuia ma Fefa'ataua'iga a Moroccan talu ai nei na tu'uina atu ai se fa'aaliga e faia ai se fa'ai'uga mulimuli i mataupu e tetee atu i le lafoa'iina o kapeta lalaga ma isi ie fola ie e afua mai pe fa'aulufale mai mai Saina, Aikupito ma Ioritana, ma filifili ai e fa'ae'e tiute e tetee atu i le lafoaia, lea o lafoga lafoga a Saina e 144%.


Taimi meli: Aukuso-19-2022

Talosaga mo se Lipoti Faataitai

Tuu lau talosaga e maua ai se lipoti.