O a tusipasi o fefa'ataua'iga i fafo i Sasa'e Tutotonu i fafo?

O le maketi i Sasaʻe Tutotonu e faʻatatau i le itulagi e masani lava i Asia i Sisifo ma faʻasalalau Europa, Asia ma Aferika, e aofia ai Iran, Kuwait, Pakistan, Saudi Arabia, Aikupito ma isi atunuu. O le aofaʻi o tagata e 490 miliona. O le averesi o tausaga o le faitau aofaʻi i le itulagi atoa e 25 tausaga. E sili atu ma le afa o tagata i Sasaʻe Tutotonu o tupulaga talavou, ma o nei tupulaga talavou o le vaega autu o tagata faʻatau i luga o tuaoi e-pisinisi, aemaise lava telefoni feaveaʻi.

Ona o le faʻalagolago tele i oloa auina atu i fafo, o atunuʻu i Sasaʻe Tutotonu e masani lava ona i ai se tulaga vaivai o fale gaosi oloa, se fausaga faʻapisinisi e tasi, ma faʻateleina le manaʻoga mo tagata faʻatau ma oloa gaosi oloa. I tausaga talu ai nei, o fefaʻatauaiga i le va o Saina ma Sasaʻe Tutotonu ua vavalalata.

1

O a tusi faamaonia autu i Sasaʻe Tutotonu?

1.Fa'ailoga saber Saudi:

O le Saber certification ose faiga fou i luga ole laiga na fa'alauiloa e le SASO. O le Saber o se meafaigaluega fesoʻotaʻiga e faʻaaogaina mo le resitalaina o oloa, tuʻuina atu ma le mauaina o tusi faamaonia COC. O le mea e taʻua o Saber o se meafaigaluega faʻaogaina i luga ole laiga na faʻalauiloaina e le Saudi Bureau of Standards. O se faiga atoa e leai ni pepa mo le resitalaina o oloa, tu'uina atu ma le mauaina o le tausisia o le kiliaina o tusi pasi SC (Shipment Certificate). O le polokalame o le fa'amaoniaina o le SABER ose faiga fa'apitoa e fa'atulaga ai tulafono faatonutonu, mana'oga fa'apitoa ma faiga fa'atonutonu. O lona sini ia mautinoa le inisiua o oloa i totonu o le atunuu ma oloa mai fafo.
O le tusi SABER ua vaevaeina i ni tusi faamaonia se lua, o le tasi o le PC tusi faamaonia, o le tusi faamaonia o oloa (Certificate Of Conformity For Regulated Products), ma le isi o le SC, o le tusi faamaonia lea o uta (Shipment Conformity certificate for imported products).
O le tusipasi PC o se tusi resitala o oloa e manaʻomia ai se lipoti o suʻega o oloa (e manaʻomia foʻi e nisi o gaosiga o oloa suʻesuʻega falegaosimea) aʻo leʻi mafai ona lesitala i le SABER system. O le tusi faamaonia e aoga mo le tausaga e tasi.
O a vaega o tulafono fa'amaonia a Saudi Saber?
Vaega 1: Ta'utinoga Tausi a le Fa'atau (vaega e le fa'atulafonoina, fa'amatalaga o le usita'ia o kamupani)
Vaega 2: COC Certificate PO'O le QM Certificate (Fa'atonuga lautele, COC tusipasi po'o le QM tusipasi)
Vasega 3: Tusi Faamaonia IECEE (oloa e pulea e tulaga IECEE ma e manaʻomia ona talosaga mo le IECEE)
Vasega 4: Tusi Faamaonia GCTS (oloa e noatia i tulafono faatonutonu a le GCC ma e manaʻomia ona talosaga mo le GCC tusipasi)
Vasega 5: Tusi Faamaonia QM (oloa e noatia i tulafono faatonutonu a le GCC ma e manaʻomia ona talosaga mo QM)

2

2. GCC tusipasi o le fitu atunuu Fagaloa, GMARK tusi faamaonia

O le GCC certification, e ta'ua foi o le GMARK certification, o se faiga fa'amaonia o lo'o fa'aaogaina i totonu o sui o le Gulf Cooperation Council (GCC). O le GCC o se faʻalapotopotoga faʻapolokiki ma le tamaoaiga e aofia ai atunuu e ono o le Gulf: Saudi Arabia, United Arab Emirates, Kuwait, Qatar, Bahrain ma Oman. O le fa'amaoniaga a le GCC e fa'amoemoe e fa'amautinoa o oloa fa'atau atu i maketi a nei atunu'u o lo'o tausisia tulaga fa'atekinisi ma tulafono fa'atonutonu e fa'alauiloa fefa'ataua'iga fa'ava-o-malo ma fa'aleleia atili le lelei o oloa.
GMark tusipasi tusi e faasino i le tusi faamaonia aloaia maua mai oloa faamaonia e le GCC. O lenei tusi faamaonia o loʻo faʻaalia ai ua pasia e le oloa se faasologa o suʻega ma suʻega ma o loʻo tausisia tulaga faʻapitoa ma tulafono faatonutonu na faʻatuina e setete o le GCC. GMark tusipasi e masani lava o se tasi o pepa talafeagai mo le faaulufaleina o oloa i atunuu GCC ina ia mautinoa o oloa e faatau atu ma faaaoga faaletulafono.
O a oloa e tatau ona fa'amaonia GCC?
O tulafono fa'atekinisi mo mea tau eletise ma sapalai e aofia ai mea tau eletise i le va o le 50-1000V ma le DC i le va o le 75-1500V. O oloa uma e mana'omia ona fa'apipi'i i le fa'ailoga GC a'o le'i mafai ona fa'asalalau atu i totonu o le atunu'u o le Gulf Standardization Organization (GSO); o oloa e iai le fa'ailoga GC e fa'ailoa mai ai ua tausisia e le oloa fa'atonuga fa'apitoa a le GCC.
Faatasi ai ma i latou, 14 vaega faʻapitoa o oloa o loʻo aofia i le lautele o le GCC compulsory certification (pulea oloa), ma e tatau ona maua se tusi faʻamaonia GCC tuʻuina atu e se lala sooupu faʻamaonia.

3

3. UAE UCAS tusipasi

ECAS o loʻo faʻatatau i le Emirates Conformity Assessment System, o se polokalame faʻamaonia oloa faʻatagaina e le UAE Federal Law Numera 28 o 2001. O le fuafuaga o loʻo faʻatinoina e le Matagaluega o Alamanuia ma Advance Technology, MoIAT (muamua Emirates Authority mo Standardization & Metrology, ESMA) o le United Arab Emirates. O oloa uma i totonu o le lautele o le resitalaina o le ECAS ma le tusipasi e tatau ona makaina i le logo ECAS ma le Numera NB Notified Body pe a uma ona maua le tusipasi. E tatau ona latou talosaga ma maua se Tusi Faamaonia o le Faʻamaonia (CoC) aʻo leʻi mafai ona latou ulufale i le maketi UAE.
O oloa e fa'aulufale mai i totonu o le UAE e tatau ona maua le ECAS tusipasi a'o le'i fa'atau atu i le atunu'u. ECAS o le fa'apu'upu'u ole Emirates Conformity Assessment System, lea e fa'atinoina ma tu'uina atu e le ESMA UAE Standards Bureau.

4

4. Iran COC tusipasi, Iran COI tusipasi

O le COI e auina atu i fafo a Iran (tusi faamaonia), o lona uiga o le siakiina o le tausisia i le gagana Saina, o se asiasiga faʻapitoa e manaʻomia e Iran faʻatulafonoina faʻaulufale maia. Afai o oloa auina atu i fafo o loʻo i totonu o le lautele o le COI (tusi faʻamaonia) lisi, e tatau i le tagata faʻaulufaleina ona faʻatautaia le kilia o tiute e tusa ai ma le ISIRI a le atunuʻu Iran ma tuʻuina atu se tusi faamaonia. Ina ia maua tusipasi mo le auina atu i fafo i Iran, tusi faamaonia talafeagai e tatau ona faia e ala i se lala sooupu faatagaina lona tolu. O le tele o oloa gaosi oloa, masini ma masini e faaulufale mai i Iran e noatia i tulafono faʻamaonia faʻamaonia na faʻatuina e le ISIRI (Iranian Standards Industrial Research Institute). O tulafono fa'aulufale mai a Iran e lavelave ma e mana'omia le tele o fa'amaumauga. Mo faʻamatalaga, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi le Iran Compulsory Certification Product List e malamalama ai i oloa e tatau ona faia le ISIRI "Conformity Verification" procedure.

5. Isaraelu SII tusipasi

SII o le fa'apu'upu'u o le Israeli Standards Institute. E ui lava o le SII o se faalapotopotoga tumaoti, ae o loʻo pulea saʻo e le malo o Isaraelu ma e nafa ma le faʻavasegaina, suʻega oloa ma faʻamaonia oloa i Isaraelu.
O le SII o se tulaga faʻamaonia faʻamaonia i Isaraelu. Mo oloa e manaʻo e ulufale atu i Isaraelu, e faʻaogaina e Isaraelu aganuʻu asiasiga ma auala e faʻatonutonu ai asiasiga e faʻamautinoa ai o oloa e fetaui ma manaʻoga lelei. E masani lava o le taimi o asiasiga e umi, ae afai e faaulufale mai Afai na maua e le faʻatau oloa le SII tusi pasi aʻo leʻi lafoina, o le a faʻaitiitia le faʻagasologa o asiasiga a le aganuʻu. O le a faʻamaonia e le Tiute a Isaraelu le tutusa o oloa ma le tusi faamaonia, e aunoa ma le manaʻomia o asiasiga faʻafuaseʻi.
E tusa ai ma le "Standardization Law", e vaevaeina e Isaraelu oloa i vaega e 4 e faʻatatau i le maualuga o le afaina latou te ono mafua ai le soifua maloloina lautele ma le saogalemu, ma faʻatinoina pulega eseese:
Vasega I o oloa ia e sili ona lamatia ai le soifua maloloina ma le saogalemu lautele:
E pei o mea faigaluega a le fale, meataalo a tamaiti, vaʻa faʻamalosi, mea faʻafefe afi feaveaʻi, ma isi.
O le Vasega II o se oloa e iai se tulaga feololo e ono lamatia ai le soifua maloloina ma le saogalemu o tagata lautele:
E aofia ai mata tioata, polo mo faʻamoemoega eseese, faʻapipiʻi paipa, kapeta, fagu, mea fau fale ma isi mea.
Vasega III o oloa ia e lamatia ai le soifua maloloina ma le saogalemu lautele:
E aofia ai ma'i sima, mea'a'amea mama, ma isi.
Category IV o oloa mo na'o fa'aoga fa'apisinisi ae le o sa'o mo tagata fa'atau:
E pei o oloa faaeletonika tau pisinisi, ma isi.

6. Kuwait COC tusipasi, Iraq COC tusipasi

Mo vaega ta'itasi o oloa e auina atu i Kuwait, e tatau ona tu'uina atu le COC (Certificate of Conformity). O le tusi faamaonia COC o se pepa e faʻamaonia ai o le oloa o loʻo ogatasi ma faʻamatalaga faʻapitoa ma tulaga saogalemu o le atunuʻu o loʻo faʻaulufaleina mai. O se tasi foi lea o pepa laisene moomia mo le kiliaina o tiute i totonu o le atunuu o loo faaulufale mai. Afai o oloa o loʻo i totonu o le lisi faʻatonutonu e tele i le aofaʻi ma faʻasalalau soo, e fautuaina e talosaga muamua mo se tusi faamaonia COC. Ole mea lea e 'alofia ai le tuai ma le fa'alavelave e mafua mai i le leai o se COC tusipasi a'o le'i fa'atauina oloa.
I le faagasologa o le talosaga mo se tusi faamaonia COC, e manaʻomia se lipoti o asiasiga faʻapitoa o oloa. O lenei lipoti e tatau ona tuʻuina atu e se ofisa suʻesuʻe aloaia poʻo se faʻalapotopotoga faʻamaonia ma faʻamaonia o le oloa o loʻo tausisia faʻamatalaga faʻapitoa ma tulaga saogalemu o le atunuʻu o loʻo faʻaulufaleina mai. O mea o loʻo i totonu o le lipoti o asiasiga e tatau ona aofia ai le igoa, faʻataʻitaʻiga, faʻamatalaga, faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, metotia o asiasiga, faʻaiʻuga o asiasiga ma isi faʻamatalaga o le oloa. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia foʻi le tuʻuina atu o faʻamatalaga talafeagai e pei o faʻataʻitaʻiga o oloa poʻo ata mo nisi asiasiga ma iloiloga.

5

Su'ega maualalo o le vevela

E tusa ai ma le metotia o suʻega o loʻo faʻamaonia i le GB / T 2423.1-2008, o le drone na tuʻuina i totonu o le pusa faʻataʻitaʻiga o le siosiomaga i le vevela o (-25 ± 2) ° C ma se taimi suʻega o 16 itula. A maeʻa le suʻega ma toe faʻaleleia i lalo o tulaga masani o le ea mo le 2 itula, e tatau ona mafai e le drone ona galue masani.

Su'ega vibration

E tusa ai ma le auala o asiasiga o loʻo faʻamaonia i le GB/T2423.10-2008:

O le drone o loʻo i se tulaga e le o galue ma e leʻi faʻapipiʻiina;

Fa'asologa o taimi: 10Hz ~ 150Hz;

Feso'ota'iga fa'asolosolo: 60Hz;

f<60Hz, amplitude tumau 0.075mm;

f>60Hz, fa'avavevave faifaipea 9.8m/s2 (1g);

Ta'iala ta'itasi;

Ole numera o ta'amilosaga su'esu'e ile axis e l0.

Ole asiasiga e tatau ona faia ile pito i lalo ole drone ma ole taimi ole asiasiga ole 15 minute. A maeʻa le asiasiga, e le tatau ona i ai se faʻaleagaina o foliga vaaia o le drone ma mafai ona galue masani.

Su'ega pa'u

Ole su'ega pa'u ole su'ega masani lea e mana'omia ona fai e le tele o oloa ile taimi nei. I le tasi itu, o le siakiina pe mafai e le afifiina o le oloa drone ona puipuia lelei le oloa lava ia ina ia mautinoa le saogalemu o felauaiga; i le isi itu, o le mea moni o meafaigaluega a le vaalele. faatuatuaina.

6

suega mamafa

I lalo o le maualuga o le faʻaaogaina malosi, o le drone e tuʻuina atu i suʻega faʻamalosi e pei o le faʻalavelave ma le amoina. A maeʻa le suʻega, e manaʻomia e le drone ona faʻaauau pea ona galue masani.

9

suega o le olaga

Fa'atino su'ega o le olaga i le drone's gimbal, va'aiga radar, fa'amau mana, fa'amau, ma isi mea, ma o fa'ai'uga o su'ega e tatau ona tausisia tulafono o oloa.

La'ei su'ega tetee

Fa'aaogā le lipine pepa RCA mo su'ega fa'asa'o, ma o fa'ai'uga o su'ega e tatau ona fa'amalieina mana'oga fa'ailoga o lo'o fa'ailogaina ile oloa.

7

O isi su'ega masani

E pei o foliga vaaia, suʻesuʻega afifiina, suʻesuʻega atoa faʻapotopotoga, vaega taua ma suʻesuʻega i totonu, faʻailoga, makaina, suʻesuʻega lolomi, ma isi.

8

Taimi meli: Me-25-2024

Talosaga mo se Lipoti Faataitai

Tuu lau talosaga e maua ai se lipoti.